Éstlan

Éstlan iku nagara ing banawa Éropa lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Flag of Estonia.svg
Coat of arms of Estonia.svg

Pamerangan administratifBesut

Éstlan kaperang dadi 15 konti (maakond) .

Cithakan:Éropa