Èstlan

(Kaelih saka Éstonia)

Èstlan iku nagara ing banawa Éropa lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Pamerangan administratif besut

Éstlan kaperang dadi 15 konti (maakond) .

Cithakan:Éropa