Čvarci

Čvarci (tunggal čvarak, Siria Serbian Cyrillic , diucapaké [t͡ʃʋǎːrt͜si] , [t͡ʃʋǎːrak] ) kalebu spesialisasi sing misuwur ing Eropa Wétan, maneka jinis kulit babi . Dheweke kalebu jinis "kripik" daging babi, kanthi lemak sing diekstraksi sacara termal saka babi.

Varci