Tuduhaké menu pokok

11 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 345 utawi 346 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 2009-Mahkamah Konstitusi Turki nglarang 'Parté Masarakat Demokratis' (Demokratik Toplum Partisi) awit dipunanggep wonten gandhènganipun mawi PKK lan dados nyenkuyung séparatisme bangsa Kurdi ing Turki. (Hürriyet Daily News)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut