Tuduhaké menu pokok

14 Januari punika dinten ingkang kaping 14 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut