Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Fèbruari 15 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 46 miturut Kalèndher Grégorius.

  • Tanggal 15 Fèbruari 2010 punika miturut pétangan kalèndher Jawi, dawah dinten Senèn Wagé, tanggal 1 Mulud 1943 taun Dal. Kurup: Asapon (1936-2052), windu: Kuntara, lambang windu: Kulawu, lambang taun: Sukra Mangkara Kumarané rupa Mina Wiranggas, paarasan: Lakuning geni, pancasuda: Segara Wasèsa, kamarokan: Satriya Pinayungan, watek sasi:Anggara kasih, watak dinten: Bangas Padéwan. Mangsa: Kawolu (VIII Wisaka)(3-29 Fèbruari), wuku: Dhukut, lintang:Arab, padangon: Wogan, padéwan: Éndra, dinten:Soma, paringkelan: Mawulu, pasaran: Wagé, lambang dinten: jaran.[1]
  • Tanggal 15 Fèbruari 2011 punika dawah dinten Selasa Wagé, 11 Mulud 1944 Bé Kurup: Asapon (1936-2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Tahun: Buda Mahésa (Kebo), Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Bumi, Pancasuda: Lebu Katiyub Angin, Kamarokam: Mantri Sinaroja, Watak Sasi: Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka), 3 Febuari-29 Fèbruari, Wuku: Maktal, Lintang Mijan, Padangon: Jagur, Padéwan: Kala, Dinten Anggara (Selasa), Paringkelan: Uwas, Pasaran: Wagé, Lambang Dinten Wedhus.[1]

Kadadosan WigatosBesut

 
Meteor Chelyabinsk
  • 2013 -Gelombang kejut akibat meteor dawah ing caket Chelyabinsk, Ruslan Tengah, ngrisayasan lan natoni langkung saking 1.000 tiyang.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    Dinten Riyadi saha Dinten AgengBesut

    RéferènsiBesut

    Kapurih Mangga Ugi DipunpriksaniBesut

    14 Fèbruari – 15 Fèbruari – 16 Fèbruari