Tuduhaké menu pokok

15 Januari punika dinten ingkang kaping 15 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut