16 Mèi punika dinten ingkang kaping 136 utawi 137 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

15 Mèi-16 Mèi-17 Mèi