Tuduhaké menu pokok

Kadadosan WigatiBesut

  • 1946-Dewan Keamanan PBB ngwontenaken pasamuhan ingkang kaping pindhah ing Church House London, Inggris.
  • 1995 – Lindhu ageng skala 7.2 Richer kadadosan ing Kobe, Jepang, wonten langkung saking 6.000 jiwa tiwas kaliyan karusakan arta langkung saking US$100 milyar.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut