Tuduhaké menu pokok

18 Januari punika dinten ingkang kaping 18 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut