19 Januari

tanggal

19 Januari punika dinten ingkang kaping 19 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

PrastawaBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut