Tuduhaké menu pokok

19 Januari punika dinten ingkang kaping 19 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

PrastawaBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut