Tuduhaké menu pokok

19 Juni punika dinten ingkang kaping 170 utawi 171 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 19 Juni 2012 Pangadeg Wikileaks, Julius Assange mlajeng dhateng Kadutan Agung Ekuador ing London kanggé nyuwun suwaka, awit piyambakipun ajrih bakal dipunserahaken dhateng Amérikah Sarékat manawi dipunékstradisi dhateng Swédia.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    18 Juni – 19 Juni – 20 Juni