23 Sèptèmber

tanggal
(Redirected from 23 September)

23 September punika dinten ingkang kaping 266 utawi 267 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

  • Dinten Bahari

Uga delengenEdit

22 September – 23 September – 24 September