Tuduhaké menu pokok

24 Januari punika dinten ingkang kaping 24 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut