Tuduhaké menu pokok

25 Januari punika dinten ingkang kaping 25 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2010-Chemical Ali, sedhèrèkipun Saddam Hussein dipunèksèkusi. (sumber)
  • 2010-Satunggaling montor miber Maskapé Ethiopian Airlines Pamiberan 409, dhawah salepas pasisir Libanon. Dipun samaraken 90 panumpang saha awak pesawat Boeing 737 ingkang dipunanggé, tiwas sadaya.(sumber)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Indonésia-Hari Gizi dan Makanan, Dinten Gizi kaliyan Dhaharan.

Uga delengenBesut