28 Dhésèmber

tanggal
(Kaelih saka 28 Desember)

28 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 362 utawi 363 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati

besut

Wiyosan

besut

Séda

besut

Riyaya

besut

Uga delengen

besut
27 Dhésèmber-28 Dhésèmber-29 Dhésèmber