Tuduhaké menu pokok

29 Januari punika dinten ingkang kaping 29 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut