2 Sèptèmber

tanggal

2 September punika dinten ingkang kaping 245 utawi 246 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 1945-Perang Donya II: bibar. Jepang tandha tangan syarat-syarat kalah ing kapal perang Missouri kaliyan sampun ditampi déning Jendral Douglas MacArthur saha Admiral Chester Nimitz.
  • 1945-Proklamasi kamardikan Vietnam dados nagari (Vietnam Lor).

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

1 September – 2 September – 3 September