Tuduhaké menu pokok

3 Januari punika dinten ingkang kaping 3 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut