Tuduhaké menu pokok

4 Agustus punika dinten ingkang kaping 216 utawi 217 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut