Tuduhaké menu pokok

4 Januari punika dinten ingkang kaping 4 miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

1643-Sir Isaac Newton, bapa ngèlmu fisika modhèren, miyos ing Lincolnshire Inggris.

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut