Tuduhaké menu pokok

4 November punika dinten ingkang kaping 308 utawi 309 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

3 November-4 November-5 November