Tuduhaké menu pokok

5 September punika dinten ingkang kaping 248 utawi 249 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

1972 – Insidhèn panyulikan atlit Israèl ing München Jerman déning tiyang-tiyang Palestina rikala Olimpiadhe.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

4 September – 5 September – 6 September