6 Fèbruari

tanggal

Cithakan:Fèbruari 2010

6 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 37 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut