Tuduhaké menu pokok

8 Oktober punika dinten ingkang kaping 281 utawi 282 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

(sumber)

(sumber)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

7 Oktober-8 Oktober-9 Oktober