Tuduhaké menu pokok

A.C. Cesena ya iku nama tim bal-balan Italia. Minangka duwé basis ing Cesena, Emilia-Romagna. Tim iki madeg ing taun 1940 kanthi migunakaké warna kostum utama ireng-putih.

Cesena
Logo AC Cesena
Jeneng jangkep Associazione Calcio
Cesena SpA
Peparab Cavalluccio Marino (Kuda Laut)
Diadegaké 1940
Lapangan Stadion Dino Manuzzi,
Cesena, Itali
Kapasitas 23.900
Ketua Igor Campedelli
Manajer Pierpaolo Bisoli
Liga Serie A
2013–14 kaping 4 (promosi lwt playoff),
Serie B
Seragam kandang
Seragam tandang

SajarahBesut

Cesena madeg ing taun 1940, Cesena uga ngegayut Serie B ing taun 1968 lan promosi ka Serie A minangka kapisanankang kacathet ing taun 1973 déning juru main andalan kaya ta Pierluigi Cera lan Gianluigi Savoldi. Cesena mungkasake mangsa kapisanan ing Serie A kanthi manggoni paringkat 11 ing klasemen pungkasan lan nyabet paringkat ing mangsa sabanjuré.Ing mangsa 1975-1976, Cesena ngawe lan di nyaathet amarga sakabenahe pangemar lan panonton gumun amarga bisa mungkasi ing paringkat 6 lan kalebu kualifikasi ing Piala UEFA, nanging prèstasi kang ora bisa ditetahanake kara Cesena ngalami kamudunan ing mangsa sabanjuré

Sawijining promosi ka Serie A kaloro kadadéan ing taun 1981 lan ngasilaké kompetisi ing paringkat 10 kinormatan uga uncat degradasi ing taun 1983, lan netepi ing Serie B sajeroning papat taun. Sawisé menang parté play-off, Casena moncer ing Serie A tumuju mangsa 1987-1988 lan duwé kadudukan ing Serie A sajeroning papat taun tumuju ngindari hanya degradasi.

Skuad saikiBesut

Per 28 Juli 2014.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Nicola Leali (pinjaman dari Juventus)
2   DF Constantin Nica (pinjaman dari Atalanta)
5   MF Luigi Giorgi (pinjaman dari Atalanta)
6   DF Stefano Lucchini
8   MF Giuseppe De Feudis
9   FW Alejandro Rodríguez
10   MF Manuel Coppola
14   DF Massimo Volta (silihan saka Sampdoria)
15   DF Luka Krajnc
17   DF Hörður Magnússon (silihan saka Juventus)
18   FW Milan Đurić
19   FW Davide Succi
No. Pos. Jeneng
23   MF Andrea Tabanelli
24   DF Gabriele Perico
25   DF Daniele Capelli (silihan saka Atalanta)
30   GK Federico Agliardi
33   DF Francesco Renzetti
34   MF Emmanuel Cascione
44   MF Riccardo Cazzola (silihan saka Atalanta)
61   FW Luca Garritano
77   MF Zé Eduardo
81   GK Walter Bressan
89   FW Guido Marilungo (silihan saka Atalanta)
92   FW Grégoire Defrel

DisilihakeBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  GK Riccardo Melgrati (ke Südtirol)
  DF Leonardo Arrigoni (ke Forlì)
Cithakan:Country data GUI DF Ismaël Bangoura (ke San Marino)
  DF Fabio Reato (ke Forlì)
  MF Tommaso Arrigoni (ke Forlì)
No. Pos. Jeneng
  MF Nicola Capellini (ke Forlì)
  MF Marco Đurić (ke Forlì)
  MF Stefano Sensi (ke San Marino)
  FW Saša Čičarević (ke San Marino)
  FW Sacha Cori (ke Cosenza)

CadanganBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
4   MF Luca Valzania
16   GK Alberto Iglio
22   MF Abdul Yabré
No. Pos. Jeneng
32   FW Gabriele Moncini
36   DF Lorenzo Saporetti

PrimaveraBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
17   DF Marco Paolini
18   MF Saša Čičarević
28   FW Nicolò Lolli
29 Cithakan:Country data GUI MF Ismaël Bangoura
31   DF Pasquale Lo Russo
32   MF Abdul Yabré
34   DF Filippo Fabbri
35   MF Stefano Sensi (captain)
38   DF Nicholas Arrigoni
44   GK Emmanuel Pontet
  GK Marco Quadrelli
  DF Davide Cesarini
  DF Giacomo Faccini
  DF Jacopo Poponcini
No. Pos. Jeneng
  DF Alejandro Sánchez
  MF Erik Ballardini
  MF Federico Filippucci
  MF Matteo Gaiani
  MF Jacopo Luppi
  MF Roberto Pironi (silihan saka Real Misano)
  MF Alessandro Saporetti
  FW Tommaso Bertoni
  FW Edoardo Bonicelli
  FW Matteo Fabbri
  FW Michele Genuario
  FW Antonio Gravina

Sumber: [1]

Mantan juru mainBesut

TitelBesut

RujukanBesut

  1. "I convocati per il ritiro di Acquapartita" (ing basa Italin). AC Cesena. 13 July 2013. Dijupuk 16 July 2013. 

Cithakan:Serie B