Merah marun
About these coordinatesAbout these coordinates
— Color coordinates —
Triplet RGB #800000
sRGBB (r, g, b) (128, 0, 0)
HSV (h, s, v) (0°, 100%, 50%)
Sumber X11[1]
B: Dinormalisasi ke [0–255] (byte)

Abang marun ya iku salah sijiné jinis warna abang tuwa. Werna iki uga dikenal kanthi sebutan "abang manggis", "abang pulasan", "merun", lan "abang ati".

Pita warna merah marunBesut

RujukanBesut

Uga delengenBesut