[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Jayapura {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Abepura, Jayapura
Nagara Indonésia

Abepura iku dhistrik ing Jayapura Propinsi Papua.

Kutha Jayapura