Acerno, iku sawijining kutha lan commune ing Provinsi Salerno, region Campania, Italia sisih kidul. Jembar wewengkon 72 km2 lan cacahing padunung 2.939 jiwa.

DemografiBesut

Tuwuhing padunung

 


Koordinat: 40°44′N 15°03′E / 40.733°N 15.050°E / 40.733; 15.050

RéferènsiBesut

Italia | Provinsi ing regione Campania  
Avellino | Benevento | Caserta | Napoli | Salerno