Adiaké iku siji saka sèket wolu departemen ing Côte d'Ivoire, dumunung ing pérangan wétan nagara, lan uga minangka sawijining kutha ing departemen iku. Departemen Adiaké lan Kutha Adiaké dumunung ing tlatah Sud-Comoé.

Cithakan:Pasisir Gadhing