Adimulya, Singasari, Malang

désa ing Indonésia

Adimulya iku désa ing Kacamatan Singasari, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Adimulya
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiArdimulyo
Adimulya kapernah ing Kabupatèn Malang
Adimulya
Adimulya
Adimulya kapernah ing Jawa Wétan
Adimulya
Adimulya
Adimulya kapernah ing Indonesia
Adimulya
Adimulya
Koordhinat: 7°52′47″S 112°40′38″E / 7.87971°S 112.6771°E / -7.87971; 112.6771Koordhinat: 7°52′47″S 112°40′38″E / 7.87971°S 112.6771°E / -7.87971; 112.6771
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanSingasari
Kodhe laladan
administrasi
35.07.24.2013

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.