Adolphe Brongniart

Adolphe Théodore Brongniart inggih punika botanis saking Prancis, ingkang lair ing tanggal 14 januari 1801 wonten ing Paris, panjenenganipun séda tanggal 18 Fèbruari 1876. Piyambakipun putra saking naturalis Alexandre Brongniart sarta anak (grand) Alexandre-Théodore Brongniart.

Adolphe Brongniart.

Pranala njawiBesut

Cithakan:Autorité Cithakan:Autres projets