Akuntan intèrn utawi akuntan lebet punika akuntan ingkang nyambut damel wonten ing perusahaan. bènten kaliyan '''akuntan publik''', akuntan intern namung ngelaksanaake damelanipun kanggé kepentinganipun perusahaan ing pundi akuntan punika nymbut damel.[1]

RujukanBesut

  1. Jusup Haryono. 2003. dhasar dhasar akuntansi. Yogyakarta. Adtya Media.