Annisa Larasati Pohan (lair ing Boston, Amérikah Sarékat, 20 Novèmber 1981; umur 39 taun).[1] Annisa Pohan iku salah sijiné modhél kang asalé Indonésia.[1] Annisa Pohan ngugemi agama Islam. Dhèwèké tau dadi juwara ing ajang pemilihan Gadis Shampo 2001.[1] Sadurungé iku Annisa Pohan tau dadi finalis GADIS Sampul nalika taun 1997.[1] Gelar kang cacahé loro iki ndadékaké Annisa Pohan bisa dadi artis.[1] Annisa Pohan langsung dikontrak dadi modhél iklan.[1] Ora mung dadi modhel iklan, Annisa uga njajal donyaning broadcasting lan dadi penyiar radio OZ, Bandung.[1] Annisa uga tau dadi presenter acara Bundesliga ing RCTI.[1] Annisa Pohan iku anak kang kaping pindho saka Deputi Gubernur BI kang jenengé Aulia Pohan.[1]

Annisa Pohan
Annisa pohan.jpg
BojoAgus Harimurti Yudhoyono

Kauripan PribadiBesut

Annisa Larasati Pohan ya iku anak nomer loro saka sadulur kang cacahé telu.[1] Annisa iku anak saka pasangan Aulia Pohan kang asalé saka Sumatera Utara lan ibuné jenengé Mulyaningsih kang asalé saka Jawa Timur.[1] Bapaké ya iku Aulia Pohan ya iku mantan Deputi Gubernur Bank Indonesia.[1] Annisa lair ing Boston, Amérikah Sarékat banjur mèlu bapake kang duwé tugas ing Tokyo, Jepang nganti pirang-pirang taun.[1] Sawisé iku Annisa Pohan banjur manggon ing Jakarta wiwit SD nganti lulus saka SMU 70 Bulungan.[1] Annisa banjur kuliyah lan éntuk gelar sarjana ékonomi saka Universitas Padjadjaran, Bandung.[1]

Pengalamané Annisa Pohan kaya ta dadi GADIS Sampul 1997, Gadis Tiara Sunsilk 2001, Penyiar Radio OZ 103.1FM, Bandung, modhél iklan, Presenter Sport RCTI ing program Bundesliga, La Liga, acara bal-balan lan acara hiburan liyané.[1] Nalika wiwitan Juli 2005, Annisa Pohan dhaup karo Agus Harimurti Yudhoyono salah sijiné perwira TNI AD kang uga dadi anak kang sepisanan présidhèn RI kaping 6 Susilo Bambang Yudhoyono.[1]

Nalika tanggal 17 Agustus 2008, ngepasi Hari Kemerdekaan ke-63, Annisa nglairaké bayi wadon kang jenengé Almira Tunggadewi Yudhoyono sarana oprasi.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 26 Juli 2011)
  2. lintasberita.com(dipunundhuh tanggal 26 Juli 2011)