Tuduhaké menu pokok
Lokasi Distrik Anse aux Pins ing Pulo Mahé, Seychelles

Anse aux Pins iku sawijining tlatah distrik administratif ing Seychelles dumunung ing Pulo Mahé.


Cithakan:Seychelles-geo-stub