Tuduhaké menu pokok

Raden Arimba punika kangmasipun Dewi Arimbi. Sasampunipun ramanipun, Prabu Tremboko pralaya déning Prabu Pandudewanata ing Perang Pamuksa, Arimba ingkang lenggah dados nalendra utawi raja wonten ing nagara Pringgondani. Kanthi kadadosan punika, Prabu Arimba dendam marang Prabu Pandu. Nanging dipuncariyosaken bilih rayinipun Dewi Arimbi tresna marang Raden Bratasena, lan wonten ing pungkasan cariyos, raseksa punika pejah déning Bima utawi Bratasena.[1]

Uga delengenBesut

Cathetan sukuBesut

  1. olèh Purwadi (2007), hal 14. Cendrawasih, Sukoharjo.