Arroz de lisa

Arroz de lisa (nasi mullet) minangka panganan khas Kolombia saka pesisir Atlantik ( Laut Karibia ). Wis dimasak nganggo mullet, iwak segara sing ditemokake ing perairan payau, kaya sing ana ing cangkem kali.

Arroz de lisa (sega mullet) saka Barranquilla disajikake ing godhong bijao nganggo yuca sing dimasak, segitiga keju costeño lan saus suero atollabuey

Saliyane mullet sing biasane dikeringake lan diasinake sadurunge, nasi ngemot sayuran (kaya ta bawang, ají dulce, bawang), lan rempah-rempah (kaya ta paprika, cumin, uyah, mrico). Biasane disajikake ing godhong nganggo bawang cincang, diiringi bollo, salad alpukat, lan guarapo .