Tuduhaké menu pokok
contoh artis

Seniman utawa artis ya iku ahli séni, utawa wong kang duwé babagan kérja ing donya séni. Isa uga pényanyi; pémain filem; pélukis lan sapanunggalane.[1] nanging karo mlakuning pérubahan jaman, wong-wong awam biyasa nyebut artis iku wong utawa hal kang diekspose ing médhia massa, nanging anggépan iki kéliru.[2]

Cathetan sikilBesut

  1. artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
  2. pergeseran makna artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)