Asbaken, Makbon, Sorong

désa ing Indonésia

Asbaken iku kampung sing kapernah ing Dhistrik Makbon, Kabupatèn Sorong, Provinsi Papua Kulon, Indonésia.[1] Kalurahan iki kodhené wewengkon 92.01.01.2002.[1]

RujukanBesut

  1. a b "Kampung Papua".