Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher (lair ing Amérika Sarékat, 7 Fèbruari 1978; umur 43 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Kutcher, 2010

Cathetan sukuBesut