Tuduhaké menu pokok

Asosiasi Bal-balan Krajan Walanda (Walanda: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)) iku badan pengendali bal-balan ing Walanda.

Asosiasi Bal-balan Walanda
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1889
Gabung FIFA1904
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.knvb.nl
PresidhènMichael van Praag

KompetisiBesut

Tim nasionalBesut

Pranala njabaBesut