Tuduhaké menu pokok

Asosiasi Bal-balan Krajan Walanda (Walanda: Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)) iku badan pengendali bal-balan ing Walanda.

Asosiasi Bal-balan Walanda
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké 1889
Gabung FIFA 1904
Gabung UEFA 1954
Situs wèb resmi www.knvb.nl
Presidhèn Michael van Praag

KompetisiBesut

Tim nasionalBesut

Pranala njabaBesut