Tuduhaké menu pokok

Géjet

Ing ngisor iki kapacak pratélaning géjet mirunggan sing bisa diurubaké déning saben panganggo saka kaca pilalané, kaya sing diandharaké ing kaca dhéfinisiné. Katerangan iki migunani murih gampangé panjenengan mangerti kaca layang sistem sing ngandharaké dhèskripsi lan kodhe géjet.