Tuduhaké menu pokok

Swablokir

Pratélan swablokir
Total blokir otomatis: 1
Cap wektu Patujon Kedaluwarsa Pangurus pamblokir Paramèter blokiran Alesan
17 Juli 2019 15.53 Blokir otomatis #938 18 Juli 2019 15.53
Kari 8 jamlan 57 menit
Wirjadisastra (parembugan | pasumbang)
  • ndamelipun akun dipunblokir
Kablokir otomatis amarga alamat IP panjenengan mentas dianggo "Putri Armanda". Alesané Putri Armanda kablokir iku "Nglebokaké tulisan ngawur ing kaca"