Tuduhaké menu pokok

Daftar alamat-alamat IP sing diblokir sacara global

Iki dhaptar kabèh pamblokiran global sing ana. Sawetara pamblokiran ditandhani minangka ora-aktif sacara lokal: iki tegesé pambokiran iki aktif ing situs liya, nanging pangurus lokal mutusaké mbukak blokade ing wiki lokal kasebut.

Nggolèki blokade global
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)