Tuduhaké menu pokok

Halaman yang terhubung ke halaman disambiguasi

Halaman-halaman berikut memiliki pranala ke suatu halaman disambiguasi. Halaman-halaman tersebut seharusnya terpaut ke topik-topik yang sesuai.
Suatu halaman dianggap sebagai halaman disambiguasi apabila halaman tersebut berisi tag __DISAMBIG__ (atau nama lain yang sesuai).

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 22 Juli 2019 14.27. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. Basa Jawa (besut)Yogyakarta
  2. Sastra Jawa (besut)Arab
  3. Sastra Jawa (besut)Latin
  4. Agama (besut)Latin
  5. Jawa (besut)Arab
  6. Jawa (besut)Yogyakarta
  7. Sastra Jawa Anyar (besut)Yasadipura
  8. Basa Using (besut)Jember
  9. Basa Using (besut)Lumajang
  10. Wayang (besut)Arab
  11. Wayang (besut)Kadhiri
  12. Wayang (besut)Mataram
  13. Wayang (besut)Semarang
  14. Pratélan paraga wayang (besut)Indra
  15. Basa Tengger (besut)Lumajang
  16. Basa Tengger (besut)Prabalingga
  17. Dhialèk Sérang (besut)Mataram
  18. Dhialèk Cerbon-Dermayu (besut)Cirebon
  19. Dhialèk Cerbon-Dermayu (besut)Subang
  20. Dhialèk Banyumasan (besut)Cirebon
  21. Dhialèk Banyumasan (besut)Tegal
  22. Banyuwangen (besut)Wong
  23. Ludruk (besut)Jember
  24. Ludruk (besut)Jombang
  25. Ludruk (besut)Lumajang
  26. Ludruk (besut)Prabalingga
  27. Gamelan (besut)Kecapi
  28. Gamelan (besut)Magelang
  29. Gamelan (besut)Yogyakarta
  30. Dhialèk Ngayogyakarta (besut)Wong
  31. Dhialèk Ngayogyakarta (besut)Yogyakarta
  32. Macapat (besut)Girisa
  33. Macapat (besut)Kiwa
  34. Macapat (besut)Prabalingga
  35. Macapat (besut)Tengen
  36. Kembang mlathi (besut)Arab
  37. Kembang mlathi (besut)Latin
  38. Mawar (besut)Organ
  39. Tikus (besut)Kapal
  40. Tikus (besut)Keju
  41. Jamur ing mangsa katiga (besut)Jamur
  42. Mikul dhuwur, mendhem jero (besut)Wong
  43. Alon-alon waton kelakon (besut)Wong
  44. Ajining dhiri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana (besut)Wong
  45. Jawa Tengah (besut)Barabudhur
  46. Jawa Tengah (besut)Karajan Mataram
  47. Jawa Tengah (besut)Semarang
  48. Jawa Tengah (besut)Tegal
  49. Jawa Tengah (besut)Yogyakarta
  50. Jawa Wétan (besut)Jember

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)