Tuduhaké menu pokok

Èspor kaca

Panjenengan bisa ngèkspor tèks lan sajarah panyuntingan kaca tartamtu utawa sèt kaca awujud XML tartamtu. Banjur iki bisa diimpor ing wiki liyané nganggo MediaWiki nganggo fasilitas impor kaca.

Kanggo ngèkspor kaca-kaca artikel, lebokna irah-irahan utawa judhul sajroning kothak tèks ing ngisor iki, irah-irahan utawa judhul siji per baris, lan pilihen apa panjenengan péngin ngèkspor jangkep karo vèrsi sadurungé, utawa namung vèrsi saiki mawa cathetan panyuntingan pungkasan.

Yèn panjenengan namun péngin ngimpor vèrsi pungkasan, panjenengan uga bisa nganggo pranala kusus, contoné Astamiwa:Ekspor halaman/Tepas kanggo ngèkspor artikel "Tepas".