Tuduhaké menu pokok

Idin

Berikut ini adalah daftar hak dengan akses terkait kepada hak penggunanya. Pengguna dapat mengizinkan aplikasi untuk menggunakan akun mereka, namun dengan izin terbatas berdasarkan hak yang diberikan oleh pengguna. Aplikasi yang berjalan yang mewakili seorang pengguna tidak dapat menggunakan hak yang tidak dimiliki oleh pengguna tersebut. Mungkin nanti terdapat informasi tambahan mengenai hak-hak individual.

IdinHak
Hak pokok (basic)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan pamblokiran rangkéan (ipblock-exempt)
  • Deleng log salah-guna (abusefilter-log)
  • Deleng saringan salah-guna (abusefilter-view)
  • Deleng èntri log salah-guna kang rinci (abusefilter-log-detail)
  • Gawé supaya besutan otomatis tinengeran wis kapriksa (autopatrol)
  • Kosongna cache situs iki kanggo kaca tanpa konfirmasi (purge)
  • Lirwakna pamblokiran otomatis marang alamat tor (torunblocked)
  • Liwati blokiran global (globalblock-exempt)
  • Ndeleng tandha-tandha patroli owah-owahan anyar (patrolmarks)
  • Nganggo API tulis (writeapi)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ora anané besutan cilik ing kaca parembugan njalari wetuné layang anyar (nominornewtalk)
  • Owah kaca kang kareksa "Mung idinaké panganggo kang otomatis kadhaftar" (editsemiprotected)
  • Owah kaca-kaca sémi-reksa (autoconfirmed)
  • Waca kaca (read)
Besutan gedhi (highvolume)
  • Anggepen minangka prosès otomatis (bot)
  • Nganggo wates kang luwih dhuwur ing kwéri API (apihighlimits)
  • Ora kadayan watesing cacah besutan. (noratelimit)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Tandhani besutan kang kawurungan yèn besutan bot (markbotedits)
Besut kaca kang ana (editpage)
  • Besut kaca (edit)
  • Buat pengalihan butir (item-redirect)
  • Gabungkan butir (item-merge)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
  • Ubah istilah atribut (label, deskripsi, nama lain) (property-term)
  • Ubah istilah butir (label, deskripsi, nama lain) (item-term)
Besut kaca kang kareksa (editprotected)
  • Override daftar ireng judhul (tboverride)
  • Besut cithakan kareksa (templateeditor)
  • Besut kaca (edit)
  • Besut kaca kang kareksa "Namung opsis (operator sistem)" (editprotected)
  • Besut kaca sing winates (extendedconfirmed)
  • Memindahkan halaman versi stabil (movestable)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pematroli otomatis" (editextendedsemiprotected)
  • Menyunting halaman yang dilindungi sebagai "Izinkan hanya pengurus" (editeditorprotected)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
  • autoreviewprotected (autoreviewprotected)
Besut CSS/JavaScript panganggomu (editmycssjs)
  • Besut kaca (edit)
  • Owahi barkas CSS panganggo panjenengan (editmyusercss)
  • Owahi barkas JSON panganggo panjenengan (editmyuserjson)
  • Owahi barkas JavaScript panganggo panjenengan (editmyuserjs)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Besut préferènsi panganggomu (editmyoptions)
  • Owahi barkas JSON panganggo panjenengan (editmyuserjson)
  • Owahi pilalané panjenengan (editmyoptions)
Besut jagad aran MediaWiki lan CSS/JavaScript panganggo (editinterface)
  • Besut antarmuka panganggo (editinterface)
  • Besut barkas-barkas JSON panganggo liya (edituserjson)
  • Besut kaca (edit)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Sunting CSS/JS pengguna untuk keseluruhan situs (editsiteconfig)
  • Besut antarmuka panganggo (editinterface)
  • Besut barkas-barkas CSS panganggo liya (editusercss)
  • Besut barkas-barkas JSON panganggo liya (edituserjson)
  • Besut barkas-barkas JavaScript panganggo liya (edituserjs)
  • Besut kaca (edit)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Gawé, besut, lan lih kaca (createeditmovepage)
  • Besut kaca (edit)
  • Buat atribut (property-create)
  • Gawé kaca (kang dudu kaca parembugan) (createpage)
  • Gawé kaca parembugan (createtalk)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Ngalih kaca (move)
  • Ngalih kaca panganggo oyod (move-rootuserpages)
  • Pindhahaké kaca lan kabèh anak-kacané (move-subpages)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Unggah barkas anyar (uploadfile)
  • Nimpa barkas kang ana lan diunggah panganggo kang padha (reupload-own)
  • Unggah barkas (upload)
Unggah, ganti, lan lih barkas (uploadeditmovefile)
  • Aja nggawé pangalihan saka kaca kang lawas yèn mindhah kaca (suppressredirect)
  • Lih barkas (movefile)
  • Ngunggahaké barkas saka alamat URL (upload_by_url)
  • Nimpa barkas kang ana lan diunggah panganggo kang padha (reupload-own)
  • Timpanana barkas ing panyimpenan médhiya barengan lokal (reupload-shared)
  • Tindhihana barkas kang ana (reupload)
  • Unggah barkas (upload)
Awasi owahané kaca (patrol)
  • Tandhani besutané wong liya yèn wis kapriksa (patrol)
Wurungaké owahané kaca (rollback)
  • Balèkaké kabèh owahan déning saringan planggaran kang dimaksud (abusefilter-revert)
  • Balèkaké kanthi gelis besutaning panganggo pungkasan kang mbesut kaca tinamtu (rollback)
Blokir lan uculaké blokirané panganggo (blockusers)
  • Blokir panganggo liya saka mbesut (block)
  • Blokir panganggo saka ngirim e-mail (blockemail)
Deleng barkas lan kaca kang kabusek (viewdeleted)
  • Deleng tèks kang dibusak lan owah-owahan antarané révisi kang dibusak (deletedtext)
  • Golèk kaca kang wis kabusek (browsearchive)
  • Ndeleng sajarah èntri-èntri kabusak, tanpa bisa ndeleng apa kang dibusak (deletedhistory)
Deleng isian log kang winates (viewrestrictedlogs)
  • Deleng log priangga (suppressionlog)
  • Deleng saringan salah-guna kang ditandhani minangka privat (abusefilter-view-private)
  • Deleng èntri log salah-guna kang didhelikaké (abusefilter-hidden-log)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
Busak kaca, owahan, lan isian cathetan (delete)
  • Besut kaca (edit)
  • Busak kaca (delete)
  • Busak kaca mawa sajarah besutan kang gedhé (bigdelete)
  • Busak lan wurung busak owahan tinamtuné kaca (deleterevision)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Deleng tèks kang dibusak lan owah-owahan antarané révisi kang dibusak (deletedtext)
  • Golèk kaca kang wis kabusek (browsearchive)
  • Ndeleng sajarah èntri-èntri kabusak, tanpa bisa ndeleng apa kang dibusak (deletedhistory)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
  • Wurung busak kaca (undelete)
Dhelikaké panganggo dalah révisiné (oversight)
  • Deleng, dhelikaké, lan wurung dhelikaké owahan tinamtu kaca-kacané panganggo sembarang (suppressrevision)
Reksa lan uculi rereksané kaca (protect)
  • Besut kaca (edit)
  • Besut kaca kang kareksa "Namung opsis (operator sistem)" (editprotected)
  • Owahi tataran rereksan lan besut kaca kang direksa-runtun (protect)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Tandhani yèn besutan cilik (minoredit)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)
Deleng pawawangané panjenengan (viewmywatchlist)
  • Deleng pawawangané panjenengan (viewmywatchlist)
Besut pawawangané panjenengan (editmywatchlist)
  • Owahi pawawangané panjenengan. Cathetan: ana cara liyane kanggo nambahi kaca menyang pratélan, sanadyan ora duwe hak iki. (editmywatchlist)
Kirim layang-èl menyang panganggo liyané (sendemail)
  • Ngirim layang listrik (e-mail) menyang panganggo liya (sendemail)
Gawé akun (createaccount)
  • Gawé akun panganggo anyar (createaccount)
  • Lirwakaké pratélan ireng bab jeneng panganggo (tboverride-account)
Ngaksès informasi pribadhi (privateinfo)
  • Deleng dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (viewmyprivateinfo)
Access checkuser data (checkuser)
  • Pirsani log pamriksa (checkuser-log)
  • Priksa alamat-alamat IP panganggo lan informasi liyané (checkuser)
Globally block or unblock an IP address (globalblock)
  • Nggawé lang mbusak pamblokiran global (globalblock)
Manage global account status (setglobalaccountstatus)
  • Busak akun global (centralauth-oversight)
  • Gemboka utawa dhelikna akun global (centralauth-lock)
Aksès informasi otèntifikasi rong faktor (OATH) kanggo panjenengan dhéwé lan liyan (oath)
  • Query and validate OATH information for self and others (oathauth-api-all)

OAuth-specific grants

These additional grants are applicable to OAuth consumers.

IdinHak
User identity verification only, no ability to read pages or act on a user's behalf.
User identity verification only with access to real name and email address, no ability to read pages or act on a user's behalf.