Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
éjaan using AWB
[[Gambar:Balkans-ethnique.JPG|thumb|right|200px|Peta Etnik Balkan sebelum [[Perang Balkan I]].]]
[[Gambar:Balkanpeninsula.png|thumb|250px|Semenanjung Balkan peninsula (Miturut Garis Danube-Sava-Kupa)]]
[[Gambar:Balkans-political-map-small.png|thumb|250px|Peta PolitikPulitik Balkan]]
 
== Definisi lan wates ==
 
=== Negari-negari Ingkang Magepokan ===
Negari sanès ingkang boten klebet Balkan naging caket lan gadhah pengaruh ageng dumateng [[geopolitikgeopulitik]], [[budhaya]] lan [[sajarah]] Balkan antawisipun:
* [[Austria]] (pirsani [[:En:Austria-Hungary|{{En}}: Austria-Hungary]], [[:En:Assassination in Sarajevo|{{En}}: Assassination in Sarajevo]])
* [[Siprus]] (pirsani [[:En:Cyprus dispute|{{En}}: Cyprus Dispute]])
62.827

besutan