Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Delengen uga: éjaan using AWB
 
== Delengen uga ==
* [[Basa resmi provinsi ing IndonesiaIndonésia]]
 
[[Kategori:Basa]]
348.872

besutan