Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Latar wuri: éjaan & cithakan using AWB
 
==Latar wuri==
Propinsi Holland Kidul sing papané ana ing kuloné Walanda ikuningiku saka 12 propinsi Walanda lan sing cacahé padunungé gedhé dhéwé. Propinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 86 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring propinsi. Dadi propinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
348.872

besutan